Terug
Slagingsstatistieken IDC

Gopro diving organiseert Padi instructeurscursussen sinds 2005. Ons kwaliteitsniveau ligt hoog door effectieve en efficiente leermethodieken die wij zelf ontwikkeld hebben en op het IDC proces hebben toegepast. Ons resultaat is ongevenaard en dat willen we graag met je delen.

Over een periode van 11 jaar met minimaal 5 IDC's per jaar zijn slechts 5 IDC kandidaten niet in een keer geslaagd. 4 van deze kandidaten misten een onderdeel in het theorie examen of zakten voor het standardsexamen. 1 persoon zakte tijdens een buitenwater presentatie. Alle 5 kandidaten waren succesvol tijdens een tweede eindexamen. De laatste keer dat een kandidaat een herexamen aflegde op een ander IE deed dat in 2011.

Course Director Bill Megens is momenteel Padi Silver Course director en wordt geassisteerd door zijn vrouw Wendy Hoevenaaars, eveneens Padi Course director. Kwaliteit meet je echter niet in aantallen maar drukken zich beter uit in resultaat zoals hierboven beschreven staat.

Slagingsgarantie

Er zijn IDC centra die een slagingsgarantie bieden. Mocht je onverhoopt zakken op je examen, dan mag je gratis deelnemen aan een tweede IDC of delen daarvan meelopen om je zwakke punten aan te sterken. Gezien onze resultaten heeft nog nooit iemand daar gebruik van gemaakt.