Terug
Jouw Padi 5* IDC facility

De Gopro duikopleidingen worden verzorgd door PADI 5* IDC Facility Safe Diving in Eindhoven en vinden plaats in ons Duiktrainingscentrum in zwembad Eikenburg. Daar beschikken we over een ruim theorielokaal voorzien van alle gemakken, met uitzicht op het zwembadwater.

Het ruime theorielokaal in het duiktrainingscentrum beschikt over moderne presentatie hulpmiddelen, zoals pc's, white boards, beamers en dvd/video/dia projectie apparatuur. Een ideale plek voor het volgen van theoriepresentaties, het voorbereiden en geven van presentaties, briefings en debriefings. In ons zwembad hebben we een perslucht vulstation aan de waterkant en een opslagruimte voor al jouw duikmateriaal zodat je niet hoeft te slepen. Logistiek verliezen we geen tijd waardoor je het meeste haalt uit je IDC.

 

Tussen de middag lunchen we hier ook gezamenlijk. In de keuken zetten we een stevige lunch in elkaar. De kosten daarvoor delen we met zijn allen. Als niet iedereen kaviaar en zalm op zijn brood wil, dan is dat voor een complete IDC beperkt tot een paar tientjes. Voor de zwembadlessen zetten we één stap door de deur van de theorie ruimte en we bevinden ons in het 25m bad. Het zwembadwater gebruiken we ongeveer 16 uur per week. Met een temperatuur van 29 graden is dit de locatie waar je op een relaxte manier je IDC kunt volgen. En gesleep met materiaal, dat kennen we niet. Na de lessen hang je je spullen gewoon uit in ons materiaal lokaal.


 

 

 

 

Voor het buitenwater, maken we gebruik van Aquabest, een voor duikers goed ingerichte duikstek. Er bevinden zich grote oefenplatforms op zowel 5 als 6 meter. Het zicht is doorgaans acceptabel en ligt tussen de 3 en 5 meter. Met andere woorden een prima plek om je buitenwatervaardigheden te trainen.

Overnachten
Is de afstand tot je woonplaats met de auto meer dan een uur, dan raden we je aan bij ons te overnachten. In ons duikcentrum hebben we slaapgelegenheid tot 6 personen. Ons pension, 'Herbergh In den Gulden Snorkel' is voorzien van keuken, douche, toiletten, airco en gratis wifi. Het is super gezellig en praktisch om samen met je IDC kandidaten na afloop van de cursus je huiswerk voor de volgende dag voor te bereiden. Albert Heijn is om de hoek, samen een potje koken behoort tot de mogelijkheden en diverse restaurants op loopafstand staan tot je beschikking.